Om bloggen og Dansk-Tysk Selskab

På bloggen gør Dansk-Tysk Selskab opmærksom på kulturelle arrangementer og begivenheder, der har dansk-tysk relevans. De kan både være arrangeret i Dansk-Tysk-Selskabs eget regi og de kan være tilvejebragt af andre.

Har du selv oplevet et arrangerement eller deltaget i en aktivitet, som bliver nævnt på bloggen? Så skriv gerne en kommentar til opslaget!

Er der et arrangement derude, der burde være på bloggen? Send det til os!

God fornøjelse!

Læs mere om Dansk-Tysk Selskab på: http://www.dansk-tysk-selskab.dk

Kort om Dansk-Tysk Selskab og medlemskab

Dansk-Tysk Selskabs formål
er at fremme kendskab til og kontakt med Tyskland.

Dansk-Tysk Selskabs arrangementer
spænder vidt fra foredrag til ekskursioner og andre arrangementer – på dansk eller tysk – om kulturelle, politiske, økonomiske og andre samfundsmæssige emner. Selskabet er også forum for diskussioner på tværs af sproggrænser. Nogle arrangementer slutter af med en lille let servering i hyggeligt samvær.

Sankt Petri Kulturcentrum
er et kulturcentrum, der har etableret sig omkring Sankt Petri Kirke og Sankt Petri Skole. Her deltager Dansk-Tysk Selskab sammen med bl.a. Den Tyske Ambassade, Goethe-Instituttet samt Dansk-Tysk Industri- og Handelsklub.

Dansk-Tysk Selskabs samarbejdspartnere
i øvrigt er Goethe-Instituttet, Det Danske Kulturinstitut, Københavns Universitet, Det Udenrigspolitiske Selskab, Den Danske Sonnenbergkreds, Dansk-Østrigsk Selskab m.fl. Der er desuden venskabelig kontakt til flere dansk-tyske foreninger syd for grænsen.

Medlemskab
giver bl.a. adgang til Dansk-Tysk Selskabs arrangementer til en fordelagtig pris. Medlemmer modtager nyhedsbreve og invitationer til særlige arrangementer, der er forbeholdt medlemmer. Der tilbydes normalt ét medlemsarrangement om måneden i perioden fra september til maj.

Tilmeld dig Dansk Tysk Selskab

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s